Periode

13 augustus 2020 01:00 - 17 augustus 2020 05:00

Lijnen
Toelichting

Van donderdag 13 augustus 01.00 uur tot maandag 17 augustus 05.00 uur vinden werkzaamheden plaats op en bij de trambaan van tram 26 op de IJburglaan. De zuidelijke rijbaan van de IJburglaan op het Haveneiland is afgesloten.

Tram 26 rijdt niet. Hiervoor rijdt bus 76, met een afwijkende route op het Haveneiland. Ook bus 66 en nachtbus N89 rijden om.

Tram 26 rijdt niet op donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus.

Vervallen haltes tram 26:

- alle haltes

Bus 76 rijdt deze dagen, vanaf IJburg (Pampuslaan) via de IJburglaan, Piet Heintunnel, Piet Heinkade en De Ruijterkade naar Centraal Station (keerlus tram 26 achter CS).

Richting IJburg rijdt de bus om vanaf de kruising IJburglaan/Cas Oorthuyskade via de Cas Oorthuyskade en Bert Haanstrakade naar het eindpunt op de Pampuslaan.

Tijdelijke haltes bus 76:

- Centraal Station (keerlus tram 26 achter CS, De Ruijterkade)

Bus 66 rijdt richting IJburg de normale route naar het eindpunt Vennepluimstraat. Daar keert de bus niet, maar vertrekt van dezelfde halte (op de noordelijke rijbaan) richting Bijlmer en rijdt om via de Cas Oorthuyskade en Bert Haanstrakade naar de Pampuslaan en eigen route richting Bijlmer.

Vervallen haltes bus 66:
- P. Oosterhuisstraat (Pampuslaan; richting Bijlmer)

Tijdelijke haltes bus 66:- 'Talbotstraat' (Bert Haanstrakade; richting Bijlmer)

Nachtbus N89 rijdt richting IJburg om vanaf de kruising IJburglaan/Cas Oorthuyskade via de Cas Oorthuyskade en Bert Haanstrakade naar het eindpunt op de Pampuslaan. Richting CS geldt de normale route.

Vervallen haltes nachtbus N89:
- P. Oosterhuisstraat (Pampuslaan; richting IJburg)

Tijdelijke haltes nachtbus N89:


- 'Talbotstraat' (Bert Haanstrakade; richting IJburg)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Rijdt niet, vervanging door bus