Periode

1 juni 2020 01:00 - 20 juli 2020 05:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 1 juni 01.00 uur tot maandag 20 juli 05.00 uur vindt fase 2 plaats van de werkzaamheden op de tram/busbaan van de Burg. De Vlugtlaan. De omleidingen van de bus zijn gelijk aan fase 1: bussen stad-uit rijden om, bussen stad-in rijden deels via de normale rijbaan. Tram 7 blijft rijden, zij het met aangepaste snelheid, en mist enkele haltes.

Tram 7 rijdt de normale route, maar in beide richtingen vervalt de halte Burg. Fockstraat, er is geen ruimte voor tijdelijke haltes. Ook de halte Burg. De Vlugtlaan (bij het metrostation) richting Azartplein vervalt, een tijdelijke halte ligt iets verderop.

Bus 21 richting Geuzenveld rijdt om vanaf de Bos en Lommerweg via de oprit A10, Ringweg A10 west, Haarlemmerweg en Burgemeester De Vlugtlaan naar de Antony Moddermanstraat en eigen route.

Bus 21 richting Centraal Station rijdt de eigen route, maar tussen de Burgemeester Eliasstraat en de Leeuwendalersweg via de gewone rijbaan.

Bus 80 en nachtbus N80 richting Haarlem rijden om vanaf de Bos en Lommerweg via de oprit A10 en Ringweg A10 west naar de Haarlemmerweg en eigen route.

Bus 80 richting busstation Elandsgracht rijdt de eigen route, maar tussen de Burgemeester Eliasstraat en de Leeuwendalersweg via de gewone rijbaan.

Nachtbus N82 rijdt de eenrichtingslus in Slotermeer en Geuzenveld in tegenstelde richting: vanaf de Bos en Lommerweg via de Hoofdweg, Jan Evertsenstraat, Jan Tooropstraat, Jan van Galenstraat (rijbaan), Burgemeester Röellstraat (busbaan), Burgemeester Van Leeuwenlaan en De Savornin Lohmanstraat naar het eindpunt Geuzenveld op de halte De. Sav Lohmanstraat (op de halte van bus 21). Vervolgens terug richting Centraal Station via de Aalbersestraat, Ruys de Beerenbrouckstraat, Antony Moddermanstraat en Burgemeester De Vlugtlaan naar de Bos en Lommerweg en eigen route. 

Vervallen haltes tram 7:
Tijdelijke halte tram 7:

- Burg. De Vlugtlaan net voorbij het metroviaduct (ri. Azartplein)

Vervallen haltes bus 21, 80, N80:

- Jan Zwanenburghof (Burg. De Vlugtlaan; 21-Geuzenveld, 80-Haarlem, N80-Haarlem)

Tijdelijke haltes bus 21, 80:


- Burg. De Vlugtlaan net voorbij het metroviaduct (voor 21-CS, 80-Elandsgracht)

Vervallen haltes nachtbus N82:

- alle haltes op het traject Bos en Lommerweg - Geuzenveld - Bos en Lommerweg

Tijdelijke haltes nachtbus N82:
- Burg. De Vlugtlaan net voorbij het metroviaduct (richting CS

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route