Periode

20 juli 2020 05:00 - 15 augustus 2020 01:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 20 juli 05.00 uur tot zaterdag 15 augustus 01.00 uur vindt deel 3 plaats van de werkzaamheden op de tram/busbaan van de Burg. De Vlugtlaan. 

De wijziging ten opzichte van deel 2: de halte Burg. Fockstraat is richting centrum weer in gebruik bij de bus, voor tram 7 in beide richtingen. Bij tram 7 vervalt nu de halte Burg. Eliasstraat richting Slotermeer.

Tram 7 rijdt de normale route, maar de halte Burg. Eliasstraat richting Slotermeer vervalt, er is geen ruimte voor tijdelijke haltes. Ook de halte Burg. De Vlugtlaan (bij het metrostation) richting Azartplein vervalt, een tijdelijke halte ligt iets verderop.

Bus 21 richting Geuzenveld rijdt om vanaf de Bos en Lommerweg via de oprit A10, Ringweg A10 west, Haarlemmerweg en Burgemeester De Vlugtlaan naar de Antony Moddermanstraat en eigen route.

Bus 21 richting Centraal Station rijdt de eigen route, maar tussen de halte Burgemeester Fockstraat en de Leeuwendalersweg via de gewone rijbaan.

Bus 80 en nachtbus N80 richting Haarlem rijden om vanaf de Bos en Lommerweg via de oprit A10 en Ringweg A10 west naar de Haarlemmerweg en eigen route.

Bus 80 richting busstation Elandsgracht rijdt de eigen route, maar tussen de halte Burgemeester Fockstraat en de Leeuwendalersweg via de gewone rijbaan.

Nachtbus N82 rijdt de eenrichtingslus in Slotermeer en Geuzenveld in tegenstelde richting: vanaf de Bos en Lommerweg via de Hoofdweg, Jan Evertsenstraat, Jan Tooropstraat, Jan van Galenstraat (rijbaan), Burgemeester Röellstraat (busbaan), Burgemeester Van Leeuwenlaan en De Savornin Lohmanstraat naar het eindpunt Geuzenveld op de halte De. Sav Lohmanstraat (op de halte van bus 21). Vervolgens terug richting Centraal Station via de Aalbersestraat, Ruys de Beerenbrouckstraat, Antony Moddermanstraat en Burgemeester De Vlugtlaan (tussen de halte Burgemeester Fockstraat en de Leeuwendalersweg via de gewone rijbaan) naar de Bos en Lommerweg en eigen route. 

Vervallen haltes tram 7:


- Burg. De Vlugtlaan (Burg. De Vlugtlaan; ri. Azartplein)

Tijdelijke halte tram 7:

- Burg. De Vlugtlaan net voorbij het metroviaduct (ri. Azartplein)

Vervallen haltes bus 21, 80, N80:

- Jan Zwanenburghof (Burg. De Vlugtlaan; 21-Geuzenveld, 80-Haarlem, N80-Haarlem)

Tijdelijke haltes bus 21, 80:

- 'Burg. De Vlugtlaan' net voorbij het metroviaduct (voor 21-CS, 80-Elandsgracht)

Vervallen haltes nachtbus N82:

- alle haltes op het traject Bos en Lommerweg - Geuzenveld - Bos en Lommerweg

Tijdelijke haltes nachtbus N82:- Burg. De Vlugtlaan net voorbij het metroviaduct (richting CS)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route, halte(s) vervallen

Andere vervoerders
  • Connexxion: 80, N80 - Voor meer informatie kijkt u op www.connexxion.nl