Periode

24 augustus 2020 05:00 - 30 november 2020 01:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 24 augustus 05.00 uur tot maandag 30 november 01.00 uur (na de spoorwerkzaamheden op de kruising Burg. De Vlugtlaan/Slotermeerlaan) vindt deel 4 plaats van de werkzaamheden op de tram/busbaan van de Burg. De Vlugtlaan. 

Nu worden de haltes richting centrum vervangen. Bus 21 en 80 richting centrum rijden om, richting Geuzenveld/stad-uit de normale route (zij het met aangepaste snelheid).

Van tram 7 richting Azartplein vervallen om beurt enkele haltes, zie het aparte bericht.

Bus 21 richting Centraal Station rijdt om vanaf de Antony Moddermanstraat / Burg. De Vlugtlaan via de Haarlemmerweg en Ringweg A10 naar het Bos en Lommerplein en eigen route.  

Let op! Vanwege werkzaamheden op de Bos en Lommerweg rijdt bus 21 van maandag 28 september tot zaterdag 31 oktober niet via de Ringweg A10 naar Bos en Lommerplein, maar via de Adm. de Ruijterweg naar Bos en Lommerweg, zie het bericht Werkzaamheden Bos en Lommerweg.

Bus 80 richting busstation Elandsgracht rijdt om vanaf de kruising Haarlemmerweg / Burg. De Vlugtlaan, via de Haarlemmerweg en Ringweg A10 naar het Bos en Lommerplein en eigen route. 

Let op! Vanwege werkzaamheden op de Bos en Lommerweg rijdt bus 80 van maandag 28 september tot zaterdag 31 oktober niet via de Ringweg A10 naar Bos en Lommerplein, maar via de Adm. de Ruijterweg naar Bos en Lommerweg, zie het bericht Werkzaamheden Bos en Lommerweg.

Vervallen haltes:

- Burg. De Vlugtlaan (Burg. De Vlugtlaan; 21-CS, 80-Elandsgracht)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route, halte(s) vervallen

Andere vervoerders
  • Connexxion: 80 - Voor meer informatie kijkt u op www.connexxion.nl