Periode

21 september 2020 05:00 - 7 november 2020 01:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 21 september 05.00 uur tot zaterdag 7 november 01.00 uur vindt op de Hoofdweg tussen het Surinameplein en de Postjesweg deel 2 van de werkzaamheden aan de trambaan plaats.

Ten opzichte van deel 1 stopt tram 17 weer bij de halte Postjesweg en rijdt dus - met gepaste snelheid - de normale route. Echter, met ingang van dinsdag 22 september vervalt de halte Corantijnstraat.


De omleiding van bus 247 wijzigt op zaterdag 10 oktober, omdat de werkzaamheden Delflandlaan dan voorbij zijn (dan stopt de bus weer op het busstation bij Station Lelylaan). Dat heeft geen invloed op de vervallen haltes/tijdelijke haltes van de werkzaamheden Hoofdweg. 

Bus 15 richting Station Zuid rijdt om vanaf de Hoofdweg via de Postjesweg, Derkinderenstraat, Delflandlaan, Schipluidenlaan, Willem Frogerstraat en Cornelis Lelylaan naar de Haarlemmermeerstraat, en eigen route.

Bus 15 richting Station Sloterdijk rijdt om vanaf de Haarlemmermeerstraat via de Cornelis Lelylaan, afrit Derkinderenstraat, Derkinderenstraat en Postjesweg naar de Hoofdweg en eigen route.

Bus 247 richting Schiphol rijdt tot en met vrijdag 9 oktober om vanaf de Hoofdweg via de Postjesweg, Derkinderenstraat en oprit Cornelis Lelylaan naar de Lelylaan en eigen route.

Bus 247 richting Schiphol rijdt vanaf zaterdag 10 oktober om vanaf de Hoofdweg via de Postjesweg, Derkinderenstraat en Delflandlaan naar de Schipluidenlaan, busstation Station Lelylaan en eigen route.

Vervallen haltes:- Surinameplein (Surinameplein; 15-beide richtingen, 247-Schiphol)

Tijdelijke haltes:


- 'Surinameplein' in de Haarlemmermeerstraat t.h.v. de Andreas Schelfhoutstraat (voor bus 15-beide richtingen)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route, halte(s) vervallen