Periode

28 september 2020 05:00 - 31 oktober 2020 01:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 28 september 05.00 uur tot zaterdag 31 oktober 01.00 uur vinden werkzaamheden plaats op de Bos en Lommerweg tussen de Adm. De Ruijterweg en het Bos en Lommerplein.

Bus 21 richting Geuzenveld en Connexxion 80 en N80 richting Haarlem rijden om vanaf de kruising Bos en Lommerweg / Adm. De Ruijterweg via de Admiraal de Ruijterweg, Haarlemmerweg, Ringweg A10 west en Bos en Lommerplein/weg naar de Burg. De Vlugtlaan en eigen route.

Bus 21 richting Centraal Station en Connexxion 80 richting Elandsgracht rijden vanwege de werkzaamheden Burg. De Vlugtlaan al om via de Haarlemmerweg en vervolgens via de Adm. De Ruijterweg naar de Bos en Lommerweg en eigen route.

Bus 247 naar Schiphol Zuid start op de halte Bos en Lommerplein richting west (de halte van tram 7 naar Slotermeer/bus 15 naar Station Sloterdijk) en rijdt via de Ringweg A10 en Haarlemmerweg naar de Adm. De Ruijterweg en eigen route.

Nachtbus N82 richting Geuzenveld rijdt om vanaf de kruising Jan van Galenstraat / Adm. De Ruijterweg linksaf via de Adm. De Ruiijterweg, Jan Evertsenstraat, Mercatorplein en Hoofdweg naar het Bos en Lommerplein en eigen route.

Nachtbus N82 richting Centraal Station rijdt om vanaf de kruising Jan Evertsenstraat / Hoofdweg via  het Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en Adm. De Ruijterweg naar de Jan van Galenstraat en eigen route.

Vervallen haltes:


- Erasmusgracht (Hoofdweg; N82-CS)

Tijdelijke haltes:


- Erasmusgracht (Hoofdweg; voor N82-Geuzenveld)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route, halte(s) vervallen

Andere vervoerders
  • Connexxion: 80, N80 - Voor meer informatie kijkt u op www.connexxion.nl