Periode

23 november 2020 01:00 - 19 december 2020 01:00

Lijnen
Toelichting

Van maandag 23 november 01.00 uur tot zaterdag 19 december 01.00 uur vindt de vijfde vervolgfase plaats van de werkzaamheden op Meer en Vaart, voor de aanleg van de busbaan van de Westtangent.

Op Meer en Vaart is nu de nieuwe busbaan geheel in gebruik, evenals de busbaan op de Pieter Calandlaan tussen Meer en Vaart en de Louis Davidsstraat. Bus 63 rijdt nu weer via de Osdorper Ban.

Bus 61 rijdt vanaf de Troelstralaan via de Ookmeerweg, Meer en Vaart, Pieter Calandlaan, Louis Davidsstraat en Plesmanlaan naar de Laan van Vlaanderen (oostzijde) en eigen route v.v.

Bus 63 rijdt vanaf de Pieter Calandlaan via Meer en Vaart naar de Osdorper Ban en eigen route v.v.

Bus 69 rijdt vanaf de Troelstralaan via de Ookmeerweg, Meer en Vaart, Pieter Calandlaan, Louis Davidsstraat en Plesmanlaan naar de Laan van Vlaanderen (oostzijde) en eigen route v.v.

Nachtbus N83 richting Osdorp de Aker rijdt vanaf de kruising Pieter Calandlaan/Meer en Vaart via de Pieter Calandlaan, Koos Vorrinkweg en Wolbrantskerkweg naar Tussen Meer en de eigen route naar Osdorp De Aker.

Nachtbus N83 richting Centraal Station rijdt vanaf de kruising Pieter Calandlaan / Koos Vorrinkweg rechtdoor over de Pieter Calandlaan en eigen route richting CS.

Vervallen haltes:- Hoekenes (Tussen Meer; N83)

Tijdelijke/nieuwe haltes:


- Louis Davidsstraat (Pieter Calandlaan; voor N83)

Oorzaak

Werkzaamheden

Gevolg

Aangepaste route